Intervju med kjøper på Stasjonen

Boligdrømmen som gikk i oppfyllelse

Silje (31) har lenge drømt om å kjøpe leilighet på Råholt. I februar ble hun eier til sin første leilighet på Stasjonen – bare noen dager etter hun vært i kontakt med megler.

Silje Helen Fevik er 31 år og bosatt på Årvoll, Bjerke i Oslo. Hun er utdannet sosionom og jobber i Oslo kommune. Vi var så heldige at Silje ønsket dele noe av sine tanker rundt kjøpet på Stasjonen på Råholt.

Hvordan føles det å ha kjøpt ny leilighet på Stasjonen?

Jeg føler meg veldig heldig som har fått kjøpt leilighet på Stasjonen/Råholt! Jeg har lenge fulgt med på dette området og drømt om egen leilighet akkurat her.

«Hele prosessen gikk så raskt og lett»

Det er vanskelig som ung å komme seg inn på boligmarkedet, og det har føltes ut som en fjern ­tanke ­på ­grunn ­av ­kravene ­om ­15 ­% egen kapital. Men en dag etter jeg så på prospektet bestemte jeg meg for å kon takte megler. Jeg ­fikk­ tips ­av ­megler ­om ­å ­kontakte ­Odal Sparebank. De hadde troen på meg og ville gi meg mitt første boliglån. Hele prosessen gikk så raskt og lett. Det hadde jeg aldri sett for meg i forkant. Etter bare noen dager hadde jeg kjøpt med ny leilighet! Super stas og en veldig god følelse at noen endelig hørte på min plan, og valgte å satse. Jeg har alltid følt en tilhørighet og tilknytning til Råholt.

«Ser for meg en fremtid på Råholt»

Jeg er faktisk født i Eidsvoll. Ellers har jeg også foreldre i Nannestad. Stedet har alle fasiliteter jeg trenger i nær avstand. Kort vei til togstasjonen er spesielt viktig for meg da jeg har venner og jobb i Oslo. Kjenner også på at dette er et sted jeg ­kan ­finne­ ro ­og ­jeg­ ser ­for ­meg  en ­fremtid på Råholt. I etterkant av boligkjøpet har jeg lagt ekstra merke til BORI og hvor mye spennende prosjekter som er i sving via dere! Blir gøy å følge med videre! Vi gratulerer Silje med kjøp av ny leilighet og ønsker henne lykke til videre.

Har du lyst å ­t a­e n­nærmere ­titt ­på ­våre ­fine ­leiligheter ­som ­kommer ­på ­Stasjonen ­så ­finner ­du prospekt, prisliste og mere informasjon her.

Velkommen til Råholt!

Tekst: Madeleine Sjøberg